Graafinen suunnittelu

Visuaaliset ilmeet& konseptointi

Mielikuvien rakentaminen yrityksestä, tuotteista ja palveluista kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen lanseerausta. Logoakin tärkeämpää on ensin kerätä ja analysoida ne ajatukset ja mielikuvat, joita halutaan luoda ja muodostaa siten yrityksestä, tuotteesta tai palvelusta eheä ja puhutteleva kokonaisuus. Kun pohjatyö tehdään hyvin yhdessä asiakkaan kanssa, voimme suunnitella ilmeen, joka on yhtenäinen logosta painomateriaaleihin, toimitiloihin, mainontaan ja viestintään.

Tilasuunnittelu

Elämykselliset kohtaamispaikat

Kun palvelut siirtyvät yhä enemmän verkkoon, fyysisten toimitilojen ja kohtaamispaikkojen käyttäjäkokemus korostuu. Tila on ennen kaikkea brändin kohtauspiste, joka parhaimmillaan vahvistaa brändin arvoa ja käyttäjän tunnekokemusta siitä.

Haluamme luoda elämyksellisiä, värikkäitä ja innostavia tiloja, jotka inspiroivat visuaalisuudellaan, olipa kyseessä sitten iso tapahtuma tai pieni pop-up myymälä.

Tilaa suunniteltaessa on huomioitava niin palvelupolku kuin sen käyttäjä. Tilan tulee myös kestää käyttöä ja aikaa. Suunnittelussa huomioimme myös eettiset ja vastuulliset tilaratkaisut.

Palveluitamme ovat

Graafinen suunnittelu

Yritys- ja tapahtumailmeet
Logot
Konseptointi
Graafiset ohjeistukset
Brand bookit

Tilasuunnittelu

Tilabrändäys
Konseptointi
Messuosastot
Juhlatilat
Standit ja popupit
Pohjapiirrokset
2D & 3D -havainnekuvat

Painomateriaalit

Messumateriaalit
Julisteet
Käyntikortit
Lehdet, kalenterit ja esitteet
Teippaukset

Digitaaliset

WordPress-verkkosivut
Squarespace-verkkosivut
Bannerimainonta
Some-mainonta
Kevyet animaatiot
PowerPoint-esitykset

Referenssit
Testimoniaalit
Ota yhteyttä

Laita viestiä, pyydä kahville tai tule vaikka piipahtamaan toimistollamme Helsingin Kruununhaassa ja jutellaan siitä, miten voisimme olla juuri sinulle paras mahdollinen yhteistyökumppani.

MARIA GEDDES
maria@geddes.fi
+358407419577