Kuva: Eva-Liisa Orupõld

Geddes on luova toimisto

Olen Maria Geddes, yrittäjä, graafinen suunnittelija ja Art Director Helsingistä. Inspiroidun projekteista, joissa saan suunnitella visuaalisen ilmeen ja jalkauttaa sen monialaisesti aina taitoista animaatioihin ja tiloihin. Olipa kyseessä sitten yritysilme, tapahtuma, kirjan taitto tai verkkosivut, laajan verkostoni avulla toteutan kokonaisuuden aina suunnittelusta tuotantoon.

Ennen Geddesin perustamista toimin liki kymmenen vuotta Suomen johtavissa media- ja tapahtumatoimistoissa graafisen alan tehtävissä, markkinoinnin ja myynnin tukena, suunnitellen brändiviestintää, graafista suunnittelua ja konseptointia.

Nautin hiljaisista aamuista, kahvihetkistä, kasvimaasta, kokkauksesta, kasvisruoasta, aamu-uinneista mökillä, lumilautailusta, surffauksesta, skeittauksesta, järvellä suppailusta, koskemattomasta luonnosta, boulderoinnista, koiravideoista, hyvästä viinistä ja viskistä, syvällisistä keskusteluista, väreistä, viherkasveista, merestä, joutiloinnista ystävien kanssa, kesäöistä, sienestyksestä, purevasta pakkasesta, villasukista ja kodin lämmöstä.

Pieni värikäs studioni sijaitsee aivan Vallilan varikkoja vastapäätä. Tervetuloa yllätysvisiitille tai vaikka istumaan viereeni tekemään etätöitä!

OTA YHTEYTTÄ