Graafinen suunnittelu

Visuaaliset ilmeet& konseptointi

Mielikuvien rakentaminen yrityksestä, tuotteista ja palveluista kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen lanseerausta. Logoakin tärkeämpää on ensin kerätä ja analysoida ne ajatukset ja mielikuvat, joita halutaan luoda ja muodostaa siten yrityksestä, tuotteesta tai palvelusta eheä ja puhutteleva kokonaisuus. Kun pohjatyö tehdään hyvin yhdessä asiakkaan kanssa, voimme suunnitella ilmeen, joka on yhtenäinen logosta painomateriaaleihin, toimitiloihin, mainontaan ja viestintään.

Markkinointialan yrityksille

Graafinen tuotanto

Tarvitsetko apukäsiä visuaalisten kokonaisuuksien hallintaan aina painomateriaalien tuotannosta, animoituihin somevideoihin tai jonkun hinkkaamaan myyntipresentaation timanttiseen kuntoon luovuutta unohtamatta? Meillä riittää ymmärrystä materiaalien tuottamisesta printistä digiin ja saat siten alihankintana kaiken samasta paikasta.

Ota yhteyttä

Palveluitamme ovat

Graafinen suunnittelu

Yritys- ja tapahtumailmeet
Logot
Konseptointi
Graafiset ohjeistukset
Brand bookit

Tilasuunnittelu

Tilabrändäys
Konseptointi
Messuosastot
Juhlatilat
Standit ja popupit
Pohjapiirrokset
2D & 3D -havainnekuvat

Painomateriaalit

Messumateriaalit
Julisteet
Käyntikortit
Lehdet, kalenterit ja esitteet
Kirjat
Teippaukset

Digitaaliset

Animaatiot
Some-mainonta
Squarespace-verkkosivut
Bannerimainonta
PowerPoint-esitykset

Referenssit
Tilasuunnittelu

Elämykselliset kohtaamispaikat

Kun palvelut siirtyvät yhä enemmän verkkoon, fyysisten toimitilojen ja kohtaamispaikkojen käyttäjäkokemus korostuu. Tila on ennen kaikkea brändin kohtauspiste, joka parhaimmillaan vahvistaa brändin arvoa ja käyttäjän tunnekokemusta siitä.

Haluamme luoda elämyksellisiä, värikkäitä ja innostavia tiloja, jotka inspiroivat visuaalisuudellaan, olipa kyseessä sitten iso tapahtuma tai pieni pop-up myymälä.

Tilaa suunniteltaessa on huomioitava niin palvelupolku kuin sen käyttäjä. Tilan tulee myös kestää käyttöä ja aikaa. Suunnittelussa huomioimme myös eettiset ja vastuulliset tilaratkaisut.